На Сколівщині міліціонери відшукали зниклих студентів зі Львова

На Сколівщині міліціонери відшукали зниклих студентів зі Львова

12.07.13 11:04 0 1065
Правоохоронці Сколівського райвідділу міліції розшукали молодиків, які приїхали відпочивати у Карпати, а повернутись до дому забули.

Літо, пора відпочинку. П’ятеро друзів-студентів зі Львова для свого дозвілля обрали гори Карпати, а саме смт. Славське Сколівського району. Запланований відпочинок мав тривати два дні. Проте туристи до дому не повернулись, а їхні мобільні телефони не відповідали.

Батько одного із хлопців звернулись до правоохоронців Сколівського райвідділу міліції із заявою про зникнення сина та його знайомих. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого за ч. 1 ст.115 вбивство) КК України.

«Під час перевірки та пошуків ми встановили місце знаходження зниклих студентів. Хлопці вирішили продовжити свій відпочинок в урочищі «Кам’янецький водоспад», що поблизу с. Кам’янка » - розповідає Ігор Малькович, начальник Сколівського РВ ГУ МВС України у Львівській області.

Свою поведінку хлопці пояснили тим, що не могли зателефонувати до батьків, бо на місці відпочинку був відсутній мобільний зв'язок.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Україна за 6 місяців ...

КОМЕНТАРІ