У Львівській області у Червонограді правоохоронці підвели підсумки роботи

У Львівській області у Червонограді правоохоронці підвели підсумки роботи

12.07.13 14:35 0 823
У понеділок, 8 липня, у залі засідань Червоноградського МВ відбулось підведення підсумків роботи міськвідділу за 1-ше півріччя 2013 року. Провів підсумки роботи своїх підлеглих керівник підрозділу полковник міліції Володимир Калиш.

Керівник заслуховував результати роботи за вищевказаний період керівників відділень міськвідділу і давав оцінку їхній роботі.

За 6 місяців 2013 року Червоноградським МВ зареєстровано в єдиному обліку 2 281 заява та повідомлення. Із них, зареєстровано в ЄРДР – 818 матеріалів списано в справу – 1 162; складено 120 адміністративних протоколів.

Зокрема, Сектором карного розшуку розкрито 95 злочинів, Сектором Боротьби з незаконним обігом наркотиків - 12 злочинів, Відділом кримінальної міліції у справах дітей - 12 злочинів, розшукано 2-ох злочинців та 1 неповнолітню особу, яка перебувала у розшуку, складено 78 адміністративних протоколів.

Сектором дільничних інспекторів міліції розкрито 70 злочинів, розшукано трьох осіб, 11-тьом раніше засудженим встановлено адміністративний нагляд. Складено 326 протоколів.

По лінії ДАІ відзначається зниження аварійності в порівнянні з минулим роком. Усього в м. Червоноград із початку року скоєно 64 ДТП, із них розшукано 11 водіїв, які скоїли ДТП. Розкрито 2 ДТП із потерпілими. Працівники ДАІ зафіксували 649 порушень правил дорожнього руху.

Кількість кримінальних правопорушень, що знаходилось у провадженні - 819, кількість осіб, яким повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення - 122, зупинено досудове розслідування - 53, закінчено досудове розслідування по 714 кримінальних правопорушеннях, із них звернено до суду з обвинувальним висновком - 168, закрито кримінальних проваджень - 539.

Особовому складу міськвідділу було представлено 11-ьох працівників, які закінчили навчальні заклади та приступають до служби в Червоноградському МВ.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ