Літні канікули з тернопільськими міліціонерами - цікаві, різноманітні та безпечні ,

Літні канікули з тернопільськими міліціонерами - цікаві, різноманітні та безпечні ,

12.07.13 08:30 0 895
Море позитиву, радісних емоцій та незабутніх вражень подарували тернопільські міліціонери дітям, які відпочивають на турбазі «Лісова» у селі Скоморохи Бучацького району.

Відпочинок у літньому таборі мрія чи не усіх школярів. Головне, що вабить дітей у такому дозвіллі – те, що кожен день не схожий на інший. Один із таких днів хлопчикам та дівчаткам із турбази «Лісової» запам’ятається надовго, адже до них у гості завітали міліціонери. До слова, протягом літа правоохоронці планують відвідати усі літні табори, що діють в області.

Співробітники управління кадрового забезпечення та підрозділу кримінальної міліції у справах дітей обласної міліції спільно з працівниками Бучацького райвідділу внутрішніх справ підготували для підлітків пісенні конкурси та організували спортивні змагання.

Свято розпочалося з урочистого підняття олімпійського стягу. Далі, директор табору Іван Васильович Кіндрат познайомив дітей із гостями у погонах. Відтак, почалася жвава бесіда. Підлітки уважно слухали міліціонерів, які розповідали їм про правила безпечної поведінки під час літніх канікул.

- Такі заходи є необхідними, адже мають профілактичний характер, - розповідає оперуповноважена сектору кримінальної міліції у справах дітей Галина Чернега, - У такій формі ми намагаємося зробити дитячий відпочинок більш цікавим та корисним.

Дорослі й підлітки разом веселилися, забавлялися у різноманітних конкурсах та танцях. Концертні номери для своїх гостей демонстрували діти, які відпочивають та проходять оздоровлення у санаторії. На таланти багаті й працівники міліції, які дарували присутнім прекрасні концертні номери.

Багато емоцій викликали спортивні ігри – волейбол та футбольний матч, під час яких міліціонери змагалися з командою вихователів та дітей. І не важливо, хто саме переміг у спортивних баталіях, головне, що у цей день на обличчях підлітків було так багато захоплення та радості.

А яке ж свято без подарунків? За сприяння Тернопільської обласної громадської організації Національного олімпійського комітету України хлопці та дівчатка отримали м’ячі та спортивний інвентар.

- Мені сподобалася зустріч з міліціонерами, адже було дуже весело, - ділиться своїми враженнями школярка Настя із Тернополя. – Ми разом співали, грали у футбол та волейбол.

Насамкінець правоохоронці побажали дітям набратись сил перед новим навчальним роком. А підлітки, в свою чергу, подякували гостям у погонах за гарно проведений день.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Рібері: "Це мій останній ...

КОМЕНТАРІ