Родичеві "послугу" зробив: викрав авто та розбив

Родичеві "послугу" зробив: викрав авто та розбив

12.07.13 11:42 0 1030
У незаконному заволодінні транспортним засобом співробітники Зборівського райвідділу міліції підозрюють жителя райцентру. Чоловік викрав автомобіль у свого родича і потрапив в аварію.

Як розповів виконуючий обов’язки начальника Зборівського райвідділу внутрішніх справ Микола Петрик, до жителя Зборова завітав у гості родич із Тернополя. Чоловік працює таксистом, тож приїхав на автівці. Не обійшлося без спиртного. Засиділися допізна. Зморений чи то сном, чи то оковитою тернополянин заснув. Не дрімалося тільки господарю помешкання. Вирішив з’їздити в магазин за спиртним автівкою родича. Він нишком витягнув ключі, сів за кермо чужого транспортного засобу та й поїхав.

Та довго кататися не довелося. Алкоголь зробив свою справу: захмелілий водій не впорався з керуванням та в’їхав у стіну магазину. На диво, чоловік не потерпів, відбувся кількома синцями та подряпинами, а ось авто потребує ремонту.

Тепер за свою нічну пригоду доведеться відповідати не лише за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу (незаконне заволодіння транспортним засобом), а й відшкодовувати збитки за ремонт автівки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині депутатів ...
Наступна новина: Зареєстровано Державну ...

КОМЕНТАРІ