Roshen заявляє про відсутність офіційних претензій Росспоживнагляду до її продукції

Roshen заявляє про відсутність офіційних претензій Росспоживнагляду до її продукції

12.07.13 10:43 0 857
Міжнародна кондитерська корпорація Roshen, один із найбільших виробників кондитерських виробів в Україні, заявляє про відсутність офіційних претензій із боку Росспоживнагляду до якості її кондитерської продукції, що надходить на ринок Російської Федерації. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Корпорація Roshen завжди дотримувалася всіх правил сертифікацій на кондитерську продукцію й виконувала усі необхідні санітарні норми, дотримуючись вимог державної нормативної документації України та Російської Федерації», – йдеться в заяві корпорації.

Крім того, компанія наголосила, що до якісь зауваження з боку організацій Росії, що здійснюють сертифікацію, на її адресу не надходили.

Голова Росспоживнагляду, головний державний санітарний лікар Росії Геннадій Онищенко 11 липня повідомив, що у російської санітарної служби з’явилися претензії до кондитерської продукції, яку постачають з України.

«Останнім часом дедалі більшу тривогу у служби викликає якість кондитерських виробів, що надходять з України. Насамперед запитання викликає продукція (компанії) «Рошен», – заявив Онищенко.

10 липня стало відомо, що Російська Федерація має намір оподаткувати додатковими спеціальними митами імпорт з України вугілля, шоколаду і скла у відповідь на запровадження Києвом спеціальних мит на імпорт автомобілів. Щоб компенсувати збитки, Росія залишає за собою право стягувати мита в розмірі 0,1 євро за 1 кілограм українського шоколаду, 54% – на імпорт вугілля і 15% – скла.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: у першому ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ