Збори з платників податків ростуть – Міндоходів

Збори з платників податків ростуть – Міндоходів

12.07.13 09:35 0 857
На 1,7 мільярда гривень збільшило надходження до зведеного бюджету міністерство доходів і зборів протягом січня-червня 2013 року, повідомив голова відомства Олександр Клименеко. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«За підсумками першого півріччя міністерством забезпечений стабільний та адекватний макроекономічним показникам рівень надходжень податкових та митних платежів до бюджету. До зведеного бюджету країни забезпечено надходження у сумі 204,3 мільярда гривень», – заявив Клименко.

На запитання Радіо Свобода, яким чином умовах нульової інфляції та за відсутності зростання внутрішнього валового продукту, вдалося збільшити збори, міністр відповів, що цього вдалося досягти завдяки успішним крокам з детінізації економіки.

«В дію введена та система, яка нам дозволяє в режимі он-лайн бачити де є ризики несплати податків і ці ризики відпрацьовувати», – запевнив Клименко.

Крім того, Олександр Клименко повідомив, що на 19,4 відсотка порівняно з минулим роком збільшилися обсяги відшкодування платникам податку на додану вартість. Тепер, за його словами, вони складають 27,5 мільярда гривень.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ