В Івано-Франківській області видача дозволів на право здійснення туристичного супроводу

В Івано-Франківській області видача дозволів на право здійснення туристичного супроводу

12.07.13 10:13 0 883
10 липня у с. Бубнище Болехівської міської ради відбулось виїзне засідання Акредитаційної комісії з видачі дозволів на право здійснення туристичного супроводу. Члени комісії провели моніторинг якості послуг туристичного супроводу у Долині та Болехові, ознайомились з роботою Долинського краєзнавчого музею Тетяни і Омеляна Антоновичів «Бойківщина», міні-музею «Криївка», музею Н.Кобринської, музею історії

м. Болехова ім. Р.Скворія.

Комісія ознайомилась зі станом туристичної інфраструктури на території Поляницького регіонального ландшафтного парку, зокрема відвідала пам'ятку природи загальнодержавного значення «Скелі Довбуша».

За результатами роботи напрацьовано рекомендації щодо покращення стану доріг, придорожньої і туристичної інфраструктури у Долинському районі, на території Болехівської міської ради, а також на об’єктах природно-заповідного фонду області, акредитовано нових екскурсоводів.

Висловлюємо вдячність відповідальним працівникам Долинської райдержадміністрації та виконавчого комітету Болехівської міської ради за сприяння в організації засідання та наданий супровід.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ