Правоохоронці затримали одеситів, які промишляли крадіжками з автомобілів

Правоохоронці затримали одеситів, які промишляли крадіжками з автомобілів

12.07.13 09:07 0 722
Співробітниками карного розшуку Київського райвідділу міліції Одеси «на гарячому» затримано двох чоловіків, які підозрюються у скоєнні низки крадіжок майна з особистого автотранспорту громадян.

На жаль, така проблема, як крадіжки з автомобілів, на сьогоднішній день дуже актуальна, тому співробітники міліції постійно ведуть роботу з попередження та розкриття злочинів даної категорії.

При надходженні в міліцію повідомлення про те, що по вулиці Академіка Вільямса невідомі пошкодили автомобілі, правоохоронці оперативно прибули на місце події, де «на гарячому» затримали одного зі зловмисників. Ще один правопорушник виявився в руках правоохоронців після того, як вони обстежили прилеглі двори.

Як з'ясувалося, затриманими виявилися раніше судимі 46-річний та 26-річний одесити, які у відділі міліції добровільно видали викрадені відеореєстратори та навігатори.

Чоловіки зізналися, що захотіли «заробити» на життя шляхом привласнення чужого майна. Мета у них була одна, але діяли вони кожен самостійно. Зловмисники поодинці, у нічний час, ходили дворами вулиці Академіка Вільямса, оглядаючи припарковані автомобілі. Підійшовши до обраної машини, вони розбивали каменем скло і забирали речі.

Таким чином, один із затриманих скоїв дві крадіжки, а другий - встиг тільки одну.

Розповідає заступник начальника Київського РВ ОМУ підполковник міліції Дмитро Ковязин:

- Співробітниками міліції затримані перевіряються на причетність до скоєння аналогічних правопорушень. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За скоєння даного злочину передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на такий же термін.

Шановні громадяни! Не зберігайте цінні предмети в своїх автомобілях. Це хоча й не дає 100-відсоткової гарантії від крадіжок, але істотно знижує ризик стати жертвою правопорушників.

ВЗГ ГУМВС України

в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суд у Москві визнав ...
Наступна новина: Чернівці: У міській раді ...

КОМЕНТАРІ