Росспоживнагляд забракував кілька партій української кондитерської продукції

Росспоживнагляд забракував кілька партій української кондитерської продукції

12.07.13 13:08 0 802
Федеральна служба з нагляду у сфері захисту прав споживачів і добробуту людини (Росспоживнагляд) забракував кілька партій української кондитерської продукції. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-секретаря Росспоживнагляду Любов Воропаєва. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«У регіонах було забракування української кондитерської продукції», – сказала Воропаєва. Водночас вона відмовилася назвати регіони, де було виявлено такі партії.

За словами Воропаєвої, наразі відбувається звірка й аналіз інформації від регіональних підрозділів Росспоживнагляду.

На початку 2012 року Росспоживнагляд заборонив ввезення сирів низки українських підприємств на територію Росії, заявивши, що в них виявлено велику кількість пальмової олії. Пізніше після інспекцій на українських підприємствах такі обмеження було знято, проте було встановлено контроль кожної партії товару, що поставляється до Росії.

10 липня стало відомо, що Російська Федерація має намір оподаткувати додатковими спеціальними митами імпорт з України вугілля, шоколаду і скла у відповідь на запровадження Києвом спеціальних мит на імпорт автомобілів. Щоб компенсувати збитки, Росія залишає за собою право стягувати мита в розмірі 0,1 євро за 1 кілограм українського шоколаду, 54% – на імпорт вугілля і 15% – скла.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: У Тернополі презентували ...

КОМЕНТАРІ