Дільничний розкрив низку крадіжок на Київщині

Дільничний розкрив низку крадіжок на Київщині

12.07.13 15:40 0 742
В селі Тарасівка, що під Києвом, обслуговуючи територію, дільничний інспектор міліції помітив незнайомого йому громадянина, який розпивав спиртні напої в громадському місці. Під час складання стосовно нього адмінпротоколу та особистого огляду у чоловіка було виявлено чеки з ломбардів із зазначенням видів золотих прикрас та техніки. На питання правоохоронця, звідки це у нього, правопорушник відповів, що вказане просив здати товариш.

Перелік товарів у квитанціях частково співпадав із списком викрадених речей, зазначених у недавніх заявах про крадіжки двох місцевих жителів. Кілька діб тривали пошуки вказаного знайомого, до того, як він потрапив в руки міліції. Чоловік під тиском беззаперечних фактів зізнався у низці крадіжок, дві з яких було дійсно скоєно на території обслуговування дільничного.

Тепер за відкритими кримінальними провадженнями за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка) на зловмисника чекає до шести років позбавлення волі.

Загалом з початку року дільничні інспектори міліції Київської області особисто розкрили близько 1,4 тис. кримінальних правопорушень та взяли участь у розкритті ще 3,7 тис. злочинних діянь. Окрім цього 699 працівників ДІМ столичної області за цей період склали близько 19 тисяч протоколів про адміністративні правопорушення.

ВЗГ ГУМВС України

в Київській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За жарти з міліцією ...
Наступна новина: Міліціонери Полтави ...

КОМЕНТАРІ