Оперативники зі станції Донецьк затримали грабіжника на місці злочину

Оперативники зі станції Донецьк затримали грабіжника на місці злочину

12.07.13 16:05 0 755
64-річний зловмисник вже кілька разів судимий. Після його останнього звільнення з місць позбавлення волі минуло близько 2 місяців. Крім речових доказів міліціонери вилучили в затриманого згорток з марихуаною.

До міліції звернулася 27-річна мешканка Донеччини, яка приїхала до обласного центру в пошуку роботи. Коли вона йшла територією депо, побачила чоловіка, який ішов їй назустріч. Порівнявшись із дівчиною, незнайомець штовхнув її, зірвав з плеча сумочку та побіг геть.

Потерпіла здійняла галас, стала кликати на допомогу. На її щастя, крик почули працівники карного розшуку лінійного відділу на станції Донецьк, які миттю підбігли до жінки. Вона жестом вказала напрямок, у якому накивав п’ятами зловмисник, і правоохоронці­-транспортники затримали його практично на місці злочину.

Зловмисником виявився 64-річний мешканець Донецька. За його плечима, як з’ясувалося, вже декілька судимостей, серед яких – за скоєння аналогічних злочинів. Слід зазначити, що він лише у травні поточного року звільнився з місць позбавлення волі.

Затриманий пояснив, що до вагонного депо його привело бажання чимось «поживитись» на території залізничного підприємства. Пограбування ж він скоїв з метою наживи. Особисті речі потерпілої вилучено та залучено до матеріалів кримінального провадження в якості речових доказів.

Крім того, у чолов’яги правоохоронці виявили та вилучили паперовий згорток з сухою подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на наркотичну.

Зловмисник пояснив, що вилучена у нього речовина є марихуаною, сировину для виготовлення якої він власноруч зібрав в одній із лісосмуг Херсонської області. Сам виготовив наркотичне зілля, а потім зберігав його для особистого вживання без мети збуту.

Інформацію про пограбування внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та визначено кваліфікацію за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Факт зберыгання наркотичного засобу кваліфіковане за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

на Донецькій залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ