Інспектори ДАІ Херсонщини нагадали дітям правила безпечної поведінки на дорозі

Інспектори ДАІ Херсонщини нагадали дітям правила безпечної поведінки на дорозі

12.07.13 18:30 0 829
На період літніх канікул особливої актуальності набуває проблема дитячого дорожньо-транспортного травматизму. Лише протягом червня на Херсонщині за участю дітей сталося 15 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок чого травмувалися 14 неповнолітніх.

Влітку працівники Державтоінспекції докладають максимум зусиль для попередження ДТП з вини дітей, відвідуючи дитячі оздоровчі табори та вкотре нагадуючи неповнолітнім правила безпечної поведінки на дорозі.

Таку зустріч було організовано і з дітьми, які відпочивають у курортному Скадовському районі. Захід, який працівники ДАІ провели в ігровій формі, залишив у дітей приємні враження.

Маленькі пішоходи не тільки уважно слухали розповідь інспектора про Правила дорожнього руху, а й розгадували загадки, брали участь у тематичних іграх та вікторинах. Особливе захоплення у дітей викликала можливість посидіти у патрульному автомобілі та на мотоциклі.

Всі учасники отримали буклети та листівки, а найбільш активні діти – ще й сувеніри від ДАІ, які постійно нагадуватимуть про необхідність дотримання Правил дорожнього руху.

СЗГ УМВС України

в Херсонській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Увага, розшук!
Наступна новина: На Луганщині затримано ...

КОМЕНТАРІ