ПриватБанк запустив безконтактний мобільний еквайринг

ПриватБанк запустив безконтактний мобільний еквайринг

12.07.13 11:32 0 1028
ПриватБанк запустив принципово нову безконтактну мобільну технологію прийому платежів по пластикових картах для малого бізнесу. Тепер, щоб прийняти платіж по карті за допомогою смартфона, не потрібно купувати і встановлювати міні-термінал - досить сканувати карту камерою смартфона з програми iPay , і підтвердити платіж.

«Процедура прийому платежів «розпізнавалкою» карти ідентична вже звичної всім процедурі Інтернет-еквайрингу, коли клієнт підтверджує платіж введенням терміну дії картки та CVV-коду, - говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь. - Якщо у вас є смартфон, ви вже готові приймати платежі за картками, такий спосіб еквайрингу дозволяє приймати платіж набагато швидше ніж з кардрідером, що розширить сферу застосування технології, а клієнти будуть завжди задоволені якістю прийому платежів ".

ПриватБанк став першим банком Євразії, запровадив технологію оптичного розпізнавання карт. Безконтактний мобільний еквайринг доступний як корпоративним, так і приватним клієнтам банку в Україні та Росії. Щоб почати використовувати сервіс, досить завантажити безкоштовний додаток iPay і підключити карту або рахунок, на який будуть зараховуватися платежі. Безпека транзакцій забезпечується використанням самого передового стандарту безпечних платежів 3Dsecure.

Технологія мобільного еквайрингу ПриватБанку iPay була запущена на ринках України та Росії в 2010 році і на сьогодні є найпопулярнішою в СНД мобільного системою прийому платежів. За даними на 25 червня, активними користувачами системи є 150 тисяч клієнтів, найактивніше цей сервіс ПриватБанку використовується в таксі, сфері побутових, страхових послуг, нотаріату тощо.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ