Власник новозбудованого елеватора про волинську владу: «На Волині найкомфортніші умови для ведення бізнесу в Україні»

Власник новозбудованого елеватора про волинську владу: «На Волині найкомфортніші умови для ведення бізнесу в Україні»

13.07.13 12:23 0 1066
У смт. Звиняче Горохівського району підприємство «Волинь-зерно-продукт» відкрило найсучасніший елеватор місткістю 37 тисяч тонн та склад для зберігання і сушки зерна. Організатори запросили на свято голову облдержадміністрації Бориса Клімчука та начальника «Львівської залізниці» Богдана Піха.

Керівник ТзОВ «Волинь-зерно-продукт» та власник новозбудованого елеватора Євген Дудка привітав гостей та запрошених. Каже, будувати об’єкт підприємство розпочало 15 квітня, а завершило з випередженням графіків. «Це – радісна та тривожна подія для нашого підприємства. Ми швидко та якісно змогли зробити наступний крок у своєму розвитку. Велика вдячність за сприяння волинській владі. Тут найкомфортніші умови для ведення бізнесу в Україні. В нас не було жодного питання із жодним документом чи довідкою. Все йшло, як по маслу. Чітко розділивши свої функції та спланувавши роботу, ми спрацювали злагоджено і випередили графіки здачі елеватора».

Борис Клімчук вручив будівельникам та працівникам елеватора почесні грамоти та подяки обласної державної адміністрації та зазначив, що на Волині живуть люди, які розуміють не лише закони бізнесу, але й закони людського співжиття в громаді. «У нас працюють прекрасні аграрії. Для мене важливо, щоб люди мали працю і в її результаті мали заробітки. Регіон розвивається, з’являються нові речі, про які ми два чи три роки тому могли тільки розмірковувати. – ми їх реалізовуємо. Ми створюємо максимально сприятливі умови для ведення бізнесу і дуже добре, що маємо результат. Всі служби та інспекції на Волині знають, що бізнес – попереду всього. Без бізнесу та підприємництва ми не матимемо статків у державі і не матимемо достойного соціального статусу для дітей, інвалідів та ветеранів. Спочатку - бізнес. З відкриттям елеватора жителі Звинячого отримають робочі місця та гідну зарплату. Населений пункт отримає нове дихання та буде розвиватись».

Після урочистого перерізання стрічки, усім запрошеним та гостям було організовано екскурсію елеватором, а також запропоновано святковий концерт.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ