Волинська область: рятувальники провели тактико-спеціальні навчання з гасіння умовної пожежі на трансформаторній підстанції

Волинська область: рятувальники провели тактико-спеціальні навчання з гасіння умовної пожежі на трансформаторній підстанції

13.07.13 12:13 0 732
11 липня у м. Нововолинську на території Волинської філії ДП «Регіональні електричні мережі» працівники державної пожежно-рятувальної частини №5 УДСНС України у Волинській області провели навчання з гасіння умовної пожежі, що виникла через займання трансформаторної оливи на підстанції.

Про пожежу повідомили працівники підприємства, які до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів організували оповіщення та евакуацію людей, відключили підстанцію від електроенергії, здійснили першочергові заходи з ліквідації пожежі.

Рятувальники оперативно прибули на місце події, здійснили розміщення сил та засобів, передбачених для ліквідації такого роду пожеж, проклали магістральні лінії, провели розвідку та подали повітряно-пінні стволи для локалізації та подальшої ліквідації умовної пожежі.

Трансформаторна підстанція – це об’єкт, що знаходиться під високою напругою. Тож від взаємодії рятувальників та персоналу об’єкта під час гасіння пожежі, залежить і її швидка ліквідація. Окрім цього, навчання дають можливість акцентувати увагу на найважливіших і проблемних питаннях, – прокоментував дії працівників ДСНС начальник ДПРЧ-5 Руслан Безека.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області на ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ