В Закарпатській області на пожежі вогнеборці врятували життя 66-річній жінці

В Закарпатській області на пожежі вогнеборці врятували життя 66-річній жінці

13.07.13 12:37 0 808
12 липня о 08:43 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили, що на вулиці П.Набережній в місті над Латорицею горить квартира п’ятиповерхового житлового будинку.

На місце виклику поспішили вогнеборці 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево. Сусіди повідомили рятувальникам, що в помешканні може бути людина. Не гаючи ні хвилини, вогнеборці поспішили на допомогу. Через сильне задимлення в оселі, пожежникам довелося працювати у спеціальних апаратах для захисту органів дихання. В одній з кімнат вони відшукали жінку (яка на той час спала) та вивели її на свіже повітря, де на неї вже чекали працівники «швидкої» медичної допомоги.

Для повного приборкання стихії рятувальникам знадобилося трохи більше 20-ти хвилин. Така вправність професіоналів дозволила врятувати дану оселю та сусідні квартири від знищення. Правда, стихії все ж вдалося в осередку пожежі знищити диван та пошкодити речі домашнього вжитку.

Ймовірною причиною пожежі фахівці називають коротке замкнення в електромережі, а орієнтовний прямий збиток сягнув 500 грн.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Чернівці: Програма ...

КОМЕНТАРІ