На Хмельниччині перевірили профпридатність міліціонерів

На Хмельниччині перевірили профпридатність міліціонерів

13.07.13 12:06 0 900
Позачергову атестацію пройшли працівники підрозділів боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Хмельницькій області.

Члени атестаційної комісії під головуванням заступника начальника департаменту кадрового забезпечення Богдана Лизогуба заслухали 35 співробітників даного підрозділу та дали реальну оцінку результатам їх службової діяльності. Під моніторингом атестації опинились і поведінка правоохоронців у побуті, і загалом ставлення до виконання своїх службових обов’язків.

Даний захід проводився як частина загальнодержавного позачергового тестування. Зважаючи на певну специфіку у роботі підрозділів БНОН та наявність дуже високих корупційних ризиків, атестація надала об’єктивну оцінки професійним, діловим, моральним якостям працівників відділу.

Володимир Лизозуб зазначив: «До проведення атестації ми підійшли досить принципово. Не усі правоохоронці пройшли її успішно, дехто залишить службу у даному підрозділі».

Варто зазначити, що на Хмельниччині робота на упередження такого явища, як наркотизація суспільства, проводиться плідно. Тільки цього року виявлено близько 200 злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків, половина з яких - це збут наркозасобів та вилучено понад 20 кг наркотичної сировини.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області в ...

КОМЕНТАРІ