В Івано-Франківській області рятувальники ліквідували наслідки негоди

В Івано-Франківській області рятувальники ліквідували наслідки негоди

13.07.13 12:52 0 786
11 липня близько 15:00 год. внаслідок несприятливих погодних умов (випадання великої кількості опадів у вигляді дощу та граду і сильного вітру) в с. Клузів Тисменицького району водяними потоками та поривами вітру пошкоджено близько 40% сільськогосподарських угідь на присадибних ділянках громадян. Окрім цього, в с.Клузів пошкоджено 30 житлових будинків та в с. Підлужжя 3 житлових будинки (частково покриття будівель та фасад , скло у віконних рамах). На території Коломийського району в с. Мала Кам’янка, Велика Кам’янка, П’ядики зазнали пошкоджень посіви сільськогосподарських культур на присадибних ділянках громадян та на полях сільськогосподарських підприємств, а саме: ДПДГ «Пядицьке», ТОВ Компанія «Агро-дует» та Прикарпатська дослідна станція.

На місце подій працювали мобільні оперативні групи. Ситуація знаходиться під контролем Управління ДСНС в області.

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи виїжджали для надання допомоги населенню в ліквідації наслідків негоди.

Рятувальники, за допомогою спеціальної техніки та обладнання, розчистили проїжджі частини доріг від повалених дерев на вулицях Тарнавського, Тополиній, Бандери та Галицькій в місті Івано-Франківську.

Також, працівники частини спеціальної пожежної техніки Управління ДСНС в області виїжджали на вулицю Івана Павла, 2 , що в обласному центрі, де , внаслідок негоди, на торговий кіоск впало дерево. За допомогою автокрана та бензопили рятувальники звільнили споруду від поваленого дерева.

Загалом для ліквідації наслідків негоди було задіяно 21 чол. особового складу, 7 одиниць техніки.

Управління ДСНС в області

ВІДЕО
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Ніч у Львові" 2013: ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ