У Львівській області Ірина Сех привітала владику Михаїла Колтуна з 20-річчям архиєрейського служіння

У Львівській області Ірина Сех привітала владику Михаїла Колтуна з 20-річчям архиєрейського служіння

13.07.13 14:46 0 986
Народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Сех взяла участь в архиєрейській літургії у кафедральному соборі святих апостолів Петра і Павла в Сокалі з нагоди храмового празника та 20-річчя архієрейського служіння єпископа Сокальсько-Жовківського владики Михайла Колтуна. Вона привітала владику з ювілеєм від дня проголошення його єпископом, а також передала вітання від народних депутатів-свободівців Олега Панькевича та Михайла Блавацького.

"Вам довірено велику й відповідальну місію – вести за собою численну паству, усіх вірних, які мешкають на території, охопленій межами єпархії. А це понад 300 тисяч мирян та близько 250 священиків, які потребують Вашої опіки, Вашої підтримки, Вашого архипастирського слова. Ми щиро віримо, що ніхто з Ваших вірних не залишається без Вашої уваги.

Ваше життя та служіння – найкращий приклад для Вашої пастви, передусім для молоді, для всіх людей, які мали щастя спілкуватися з Вами, спільно з Вами молитися і слухати Ваші проповіді.

Попереду на Вас чекає тернистий шлях, та все ж, з Божою поміччю, Ви з честю здолаєте виклики, що поставатимуть перед Вами.

Зичимо Вам міцного здоров'я і сили духу, які так необхідні у Вашому служінні. Хай Господь сторицею винагородить Вас за Вашу працю і жертовність, а Пресвята Богородиця оберігає Вас", - йдеться в привітанні.

Довідка

12 липня 1993 року Папа Римський Іван Павло ІІ проголосив Михаїла Колтуна єпископом УГКЦ. Михаїл Колтун став першим єпископом, висвяченим після виходу УГКЦ з підпілля. Із 2000 року Владика Михаїл Колтун є Правлячим Архиєреєм Сокальсько-Жовківської єпархії.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ