На Львівщині розшукано заступника міського голови який перебував у розшуку за одержання неправомірної вигоди

На Львівщині розшукано заступника міського голови який перебував у розшуку за одержання неправомірної вигоди

13.07.13 12:34 0 880
На Львівщині за одержання неправомірної вигоди працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю спільно з прокуратурою Львівської області затримали заступника мера одного з райцентрів, який перебував у розшуку.

Як інформувалось раніше, 6 червня правоохоронці Львівщини викрили групу посадовців міської ради одного з райцентрів Львівщини, яких підозрювали у незаконному одержанні одного мільйона гривень за сприяння у викупі земельної ділянки під будівництво ливарного заводу. Один із посадовців перебував у розшуку.

Місцезнаходження заступника міського голови було встановлене, 10 липня, а наступного дня Галицьким районним судом Львова йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як альтернативу судом визначено заставу в розмірі одного мільйона сорока тисяч гривень.

За одержання неправомірної вигоди посадовцю «світить» позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та із конфіскацією майна.

Слідчим управлінням обласної міліції у рамках кримінального провадження за ч. 5 ст. 368 КК України проводяться слідчі дії.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Краще тверезе життя» у ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ