Тернопіль нагороджено дипломом Ради Європи за поширення європейських цінностей

Тернопіль нагороджено дипломом Ради Європи за поширення європейських цінностей

13.07.13 12:34 0 892
Парламентська асамблея Ради Європи нагородила дипломом Ради Європи Тернопіль, як переможця конкурсу муніципалітетів. Журі розглянуло 250 заявок від міст країн, які входять в Раду Європи. Переможцями конкурсу стали 26 муніципалітетів з України, Кіпру, Німеччини, Франції, Італії, Ірландії та Туреччини. Церемонія нагородження відбулась нещодавно у Страсбурзі. Диплом отримав міський голова Тернополя Сергій Надал з рук президента Парламентської асамблеї Ради Європи Жана Клода Міньйон.

«Дякую Парламентській асамблеї Ради Європи за оцінку діяльності нашого міста у напрямку поширення традиційних європейських цінностей. Це визнання сприятиме популяризації образу Тернополя, як міста, інтегрованого у європейський контекст історично, культурно, економічно. Я дякую громаді Тернополя, управлінням міської ради, депутатам і посадовцям, які своєю діяльністю зміцнюють дружбу нашого міста з європейськими країнами, містами, організаціями. Минулого місяця ми підняли прапор Ради Європи перед міською радою. Запроваджено практику використання цього прапора під час відзначення Дня Європи та проведення міжнародних і інших свят та урочистостей на території міста.

Я впевнений, що європейський напрямок розвитку України і геополітично і економічно і культурно є правильним. Це випливає з нашої історії. Цього хочуть наші громадяни . Цього вимагає наша відповідальність перед прийдешніми поколіннями», - зазначив Сергій Надал.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На чернівецьких вулицях ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ