Яворський:

Яворський: "Гірші часи "Ниви" вже позаду"

13.07.13 13:05 0 710
Головний тренер тернопільської "Ниви" Ігор Яворський розповів про значні позитивні зміни в інфраструктурі клубу. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це повідомляє газета "Команда".

"На щастя, мені вдалося заручитися підтримкою обласних владних структур, і, сподіваюся, гірші часи для "Ниви" вже позаду. У команди є сучасний стадіон і немає боргів. Ми маємо можливість проводити збори. Днями стали хазяями комфортабельного автобуса. Крім того, скоро почнеться будівництво заміської бази, де поряд із спальним корпусом і реабілітаційним центром буде відразу шість футбольних полів, два з яких - з штучним покриттям", - каже Яворський.

"Там зможе тренуватися і наша зміна. При такому підході до справи в недалекій перспективі у нас з'являться і власні вихованці. Проте доки ми вимушені робити ставку на приїжджих футболістів" – відмітив тренер.

"Я б хотів бачити у себе в команді декількох футболістів з ФК "Тернопіль". Проте за них вимагають досить великі відступні. Поки ми собі цього не можемо дозволити, оскільки запрошуємо тільки вільних агентів або орендуємо виконавців", - підсумував керманич.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Львівщина: на Сколівщині ...

КОМЕНТАРІ