Тернопільська область: тренування щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій пов’язаних з викидом небезпечних хімічних речовин

Тернопільська область: тренування щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій пов’язаних з викидом небезпечних хімічних речовин

13.07.13 12:07 0 680
Відповідно до розпорядження голови Тернопільської облдержадміністрації від 18 грудня 2012 № 1063 «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту Тернопільської області на 2013 рік» Управлінням державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області ініційовано проведення тренувань з органами управління Тернопільської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у випадку виникнення аварій із викидом небезпечних хімічних речовин.

Такі тренування відбулись 4 липня 2013 року на каналізаційно-очисних спорудах комунального підприємства «Тернопільводоканал» та 11 липня на території ТОВ «Галичина-Ласунка».

У першому випадку були відпрацьовані дії з ліквідації наслідків витоку хлору, у іншому – ліквідовували наслідки розгерметизації ємності з аміаком.

Завдяки злагодженим діям працівників хімічно-небезпечних об’єктів у взаємодії зі службами цивільного захисту міста Тернополя, під час тренувань, в умовах, наближених до реальних, у короткі терміни було ліквідовано наслідки викиду небезпечних хімічних речовин.

Підводячи підсумок проведених заходів можна з упевненістю стверджувати – органи управління та сили цивільного захисту готові до дій за призначенням.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "Динамо" надало статус ...

КОМЕНТАРІ