Тернопілля: викрадений автомобіль розшукали на Івано-Франківщині

Тернопілля: викрадений автомобіль розшукали на Івано-Франківщині

13.07.13 12:12 0 1091
Прокинувшись вранці, 54-річний мешканець Бучача не повірив власним очам: з його подвір’я зник автомобіль марки «Рено Конго». Потерпілий одразу повідомив про крадіжку міліціонерам.

Правоохоронці оперативно взялися розслідувати злочин. Орієнтування щодо викраденої автівки надійшло в усі області, з якими межує Бучацький район. Активні пошуки невдовзі дали результат. Викрадену іномарку співробітники обласного управління карного розшуку спільно з розшуківцями Бучацького райвідділу знайшли на Івано-Франківщині.

До незаконного заволодіння транспортним засобом виявився причетним 22-річний мешканець Калуша. Як з’ясувалося, молодик працює в Бучачі на одному з підприємств. У день крадіжки він разом зі знайомим розпивав спиртне. Розійшлися майже під ранок. Тиняючись вулицями райцентру, в одному із господарств помітив автомобіль. Перед спокусою заволодіти транспортним засобом не встояв. Аби викрасти авто, він проник до будинку власника. Там йому неабияк пощастило – знайшов ключі від іномарки. Сів за кермо чужої автівки - і поїхав. За словами зловмисника, автомобіль йому був потрібний, аби доїхати до дівчини.

Щодо автовикрадача відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: на ...
Наступна новина: В Чернігівській області в ...

КОМЕНТАРІ