Вінничанка висловила вдячність своєму колишньому дільничному

Вінничанка висловила вдячність своєму колишньому дільничному

13.07.13 12:21 0 717
На адресу начальника управління міліції Вінниччини Віктора Русина надійшов лист від вінничанки Анжели Корольони. Городянка висловила щиру подяку своєму колишньому дільничному інспектору міліції, а нині співробітнику відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Олександру Вечірко за надану їй допомогу.

«Дуже дякую старшому лейтенанту міліції за повагу, чуйне ставлення до людей, за вміння вислухати і дати корисну пораду. Спасибі, що за першим дзвінком завжди приходить на допомогу», - так написала у своєму листі Анжела Миколаївна.

Працюючи дільничним Олександр Миколайович заслужив повагу і довіру жителів своєї дільниці. Найчастіше доводилось міліціонеру стикатися з побутовими проблемами вінничан. Одні просять допомогти розібратися з питущими родичами, інші - розв'язати конфлікт із сусідами. Неодноразово до свого дільничного зверталась і Анжела Корольона.

Вже два роки чоловік працює оперуповноваженим відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків, але ніколи не відмовляє пані Анжелі у допомозі. Намагається не залишати самотню жінку один на один з проблемами.

Вінничанка переконана, що саме така поведінка гідна працівника правоохоронної структури.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Рівненська область: Колегія ...

КОМЕНТАРІ