За автокрадіжки тернополянина засудили до п'ятьох років ув'язнення

За автокрадіжки тернополянина засудили до п'ятьох років ув'язнення

13.07.13 12:49 0 702
Любов до чужих автомобілів привела мешканця Тернополя на лаву підсудних. Чоловіка обвинуватили у вчиненні крадіжок з автомобілів, незаконному заволодінні транспортним засобом та умисному знищенні майна.

Під час досудового слідства з’ясувалося, що вчиняти крадіжки тернополянин почав влітку минулого року. Спеціалізувався, здебільшого, на транспортних засобах необладнаних сигналізацією, які безпечні власники залишали у дворах житлових будинків.

Правоохоронці довели причетність злодія до двох крадіжок з легківок – з них забрав акумулятори. Також не встояв зловмисник перед спокусою заволодіти чужим транспортним засобом. Однак, спроба виявилася невдалою. Викравши автомобіль, не впорався з керування та з’їхав у кювет. Аби приховати сліди злочину, підпалив автівку.

Тернопільський міський суд засудив чоловіка за трьома статтями Кримінального кодекс України – ч. 1 та 2 ст.185 (крадіжка), ч.2 ст.194 (умисне знищення майна) та ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом). П’ять років неволі – такий вирок прозвучав для підсудного. Апеляційний суд області залишив призначену міру покарання без змін.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олександр Петровський – ...
Наступна новина: Підопічні Львівського ...

КОМЕНТАРІ