На Одещині чоловік намагався задушити власну дитину

На Одещині чоловік намагався задушити власну дитину

13.07.13 19:06 0 856
До Малиновського райвідділу міліції Одеси надійшло повідомлення по лінії «102». Схвильована жінка розповіла, що в її квартирі лютує колишній співмешканець її онуки. Чоловік, перебуваючи на випробувальному терміні, намагався задушити свого малолітнього сина. В результаті, умовне покарання для нього перетворилося на цілком реальне.

Оперативний черговий негайно направив за зазначеною адресою слідчо-оперативну групу. Виїздом на місце події встановлено, що в даній квартирі разом із бабусею проживає її 23-річна онука зі своїми двома малолітніми дітьми. Переїхала вона до неї відтоді, як пішла від співмешканця.

Того дня чоловік прийшов, аби з’ясувати стосунки з коханою. Але після нетривалої бесіди між колишнім подружжям виник конфлікт. В ході сварки зловмисник вчинив бійку та намагався задушити свого 1-річного сина.

Перелякана бабуся одразу зателефонувала до міліції…

Як з’ясувалося, винуватець конфлікту - давній знайомий місцевих дільничних, адже сварки у цій родині були звичними та часто закінчувалися бійками. Це власне і стало причиною того, що жінка вирішила піти.

До того ж, чоловік мав певні проблеми із Законом - у вересні 2012 року він був засуджений за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України до 4-х років позбавлення волі з випробувальним терміном 2 роки.

Тож, як бачимо, у якості законослухняного громадянина він протримався трохи менше року, та тепер, скоївши правопорушення, отримає реальний строк позбавлення волі.

На момент прибуття співробітників міліції горе-татусь вже втік. Однак дільничні інспектори міліції добре знали, як діяти, аби розшукати втікача. Вони опитали осіб, з якими той підтримував дружні стосунки, швидко встановили місцезнаходження зловмисника та затримали його. Свою поведінку правоохоронцям затриманий пояснити не зміг.

Зараз сімейний тиран знаходиться в слідчому ізоляторі. Його родині вже нічого не загрожує.

ВЗГ ГУМВС України

в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівські ...

КОМЕНТАРІ