Львівські міліціонери-транспортники затримали крадіїв на гарячому

Львівські міліціонери-транспортники затримали крадіїв на гарячому

13.07.13 19:10 0 1140
Оперативники карного розшуку разом з працівниками вектору боротьби з економічними злочинами лінійного відділу на станції Сарни затримали двох мешканців Рівненської області, які скоїли крадіжку деталей вантажних вагонів.

Правоохоронці застали громадян на місці скоєння злочину, де було вилучено елементи вантажних вагонів та автомобіль, на якому зловмисники мали намір вивести металеві елементи.

- Нашими працівниками було створено групу, яка знаходячись у засідці, чекала на порушників закону, - розповідає начальник лінійного відділу на станції Сарни підполковник міліції Михайло Сарвас. – Коли на територію станції заїхав автомобіль марки «Рено Майстер» і крадії почали грузити металеві конструкції, тоді було здійснено їх затримання.

За короткий час двоє зловмисників встигли демонтувати 349 коротких торсіонів, 140 довгих торсіонів та 335 різноманітних кріплень.

Працювали швидко та зухвало, розкручували торсіони та скидали на купки. Чоловіки зізналися, що все викрадене планували здати на пункт прийому металу, а отримані гроші використати на власні потреби.

Відрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Проводиться подальша перевірка та встановлюються суми збитків.

Підрозділ зв’язків з громадськістю

Управління МВС України

на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Одещині чоловік ...
Наступна новина: Колегія МВС підбиває ...

КОМЕНТАРІ