На Закарпатті син до смерті забив рідну матір

На Закарпатті син до смерті забив рідну матір

13.07.13 19:25 0 1138
До приймального відділення Мукачівської центральної районної лікарні «каретою швидкої» було доставлено 54-річну жінку з численними травмами. Невдовзі потерпіла померла.

Правоохоронці Мукачівського міського відділу виїхали до місця постійного проживання потерпілої. У коло підозрюваних потрапив її 27-річний син, який останнім часом сварився з матір′ю за її аморальний спосіб життя. Підозри мукачівських оперативників виявилися небезпідставними.

Як згодом розповів хлопець, по поверненні додому його на кухні зустріла п′яна мати, яка не звертала увагу на його прохання відійти до сну. Тоді захмілілий роздратований хлопець вирішив іще більше підпоїти жінку, аби та «відключилася». Проте після випитої пляшки вина, потерпіла вже не могла самостійно пересуватися та сіла, скрутившись на стільчику. Не стримавшись від обурення, молодий хлопець почав бити жінку.

Вранці наступного дня матір прийшла навідати донька. Саме вона і викликала швидку. Майже тиждень жінка «протягнула» у реанімаційному відділенні, однак до тями вона так і не прийшла.

У скоєному затриманий зізнався. Наразі слідчі Мукачівського міськвідділу міліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Відтак, чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Тривають досудові перевірки.

ВЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: Віталій Захарченко: ...

КОМЕНТАРІ