На Черкащині смертельно поранено працівника міліції

На Черкащині смертельно поранено працівника міліції

13.07.13 19:36 0 856
До смілянської міліції, що у Черкаській області, звернувся місцевий житель із заявою про зникнення його брата. Правоохоронці негайно зареєстрували кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). У рамках проведення досудового розслідування за цим фактом, міліціонери отримали інформацію про місцезнаходження чоловіка та негайно виїхали туди для з`ясування усіх обставин.

Приїхавши до вказаного будинку, вони оглянули помешкання та не знайшли зниклого. Вирішили подивитися ще й на горищі. Піднявшишь нагору, вони побачили чоловіка, якого шукали. Той з невідомих причин накинувся на правоохоронців з ножем. Одразу наніс смертельне поранення оперуповноваженому карного розшуку, а його колегу поранив.

Після чого зловмисник почав тікати. Його переслідував поранений міліціонер. Окрім цього, люди які бачили що сталося, прийшли на допомогу правоохоронцям. Проте, втікач, забігши у одне із домоволодінь наніс собі смертельне поранення викруткою в груди.

Нагадаємо, що винуватець у смерті правоохоронця раніше підозрювався в злочинах проти власності, зокрема, йому було оголошено про підозру у скоєнні крадіжки. У зв'язку з цим на початку липня він був запрошений до міськвідділу міліції для дачі пояснень з цього приводу. Чоловік прибув у встановлений час, поговорив зі слідчим, після чого був відпущений додому. Наступного дня йому було запропоновано знову з'явитися в міліцію для дачі свідчень, але той не прийшов, а також не відповідав на дзвінки правоохоронців і навіть рідних. Через три дні брат підозрюваного прибув до правоохоронців із заявою про його зникнення. Пояснив, що той пішов з дому і до теперішнього часу про нього нічого невідомо.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ