Найбільш резонансні злочини та події на 13.07.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 13.07.2013 р.

13.07.13 19:59 0 928
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 15862 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. З них 4458 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 641 дорожньо-транспортна пригода, в яких 15 осіб загинули та 124 травмовано.

У Теребовлянському районі Тернопільської області в результаті проведення слідчих дій затримано 54-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 11 липня за місцем проживання під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убив свого 26-річного сина. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У м. Ялта Автономної Республіки Крим в результаті проведення слідчих дій затримано 59-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 12 липня на території одного з місцевих парків під час раптово виниклої сварки ножем заподіяв тілесні ушкодження 35-річному жителю цього ж міста, якого було госпіталізовано. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.2 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У м. Харкові в результаті проведення слідчих дій затримано 64-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 11 липня після спільного вживання спиртних напоїв ножем заподіяв тілесні ушкодження своєму 46-річному пасинку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.2 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У м. Дніпропетровську під час проведення санкціонованого обшуку в квартирі 55-річної пенсіонерки вилучено чотири газові пістолети, пістолет іноземного виробництва, револьвер системи «Наган», мисливську рушницю та 205 патронів до різної зброї.

У м. Одеса викрито керівника одного з міжрайонних відділів Державної виконавчої служби Головного управління юстиції в Одеській області. Він вимагав та отримав 4 тисячі гривень неправомірної вигоди від керівника однієї з юридичних фірм за припинення розшуку майна боржника. Стосовно посадовця відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Віктор Дубовик: "Час ...
Наступна новина: Сноуден зустрічається з ...

КОМЕНТАРІ