У Києві міліціонер сильно вдарив активістку КУПР, відкрили кримінальну справу – ЗМІ

У Києві міліціонер сильно вдарив активістку КУПР, відкрили кримінальну справу – ЗМІ

13.07.13 20:10 0 970
Київський міліціонер кулаком вдарив активістку Коаліції учасників помаранчевої революції за прохання говорити українською, стверджують в організації. Прокуратура Святошинського району Києва відкрила кримінальне провадження за фактом застосування правоохоронцем фізичної сили щодо жінки. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Як повідомляє агентство «Інтерфакс-Україна», посилаючись на прес-службу Святошинської районної прокуратури Києва, інцидент стався в п’ятницю на одному з ринків цього району – міліціонер штовхнув жінку.

У прокуратурі зазначили, що після інциденту потерпіла звернулася з відповідною заявою до органів прокуратури, які вивчають усі причини та обставини події.

Кримінальне провадження відкрито за статтею «перевищення влади або службових повноважень».

За інформацією лідера КУПР Сергія Мельниченка, інцидент стався на ринку «Шлях» у Святошинському районі столиці, коли міліція намагалася розігнати продавців продуктів.

«Один із офіцерів через зауваження з приводу спілкування державною мовою при десятках свідків вдарив активістку КУПР Ірину кулаком по нирці», – написав Мельниченко на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук».

За його словами, підприємці кинулися на міліціонера з криками про самосуд. Він зник з місця події.

Лідер КУПР також стверджує, що близько сотні працівників ринку прибули до Святошинського райуправління міліції з вимогою видати їм винного міліціонера. «У бій пішли димові шашки! Під Святошинським райуправлінням міліції спалахнула димова шашка. Проспект Перемоги під завісою диму…» – пише Мельниченко на своїй сторінці у соцмережі.

Дівчина, за його словами, доправлена до лікарні. У неї підозра на пошкодження нирки, каже лідер КУПР.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ