У Львівській області обговорено питання проведення жнив та економічного розвиту села

У Львівській області обговорено питання проведення жнив та економічного розвиту села

14.07.13 11:32 0 900
Вчора 11 липня в приміщенні Львівського регіонального інституту державного управління при Президентові України відбулася відео-конференція під головуванням заступника міністра аграрної політики та продовольства України – керівника апарату Олександра Сеня. В роботі конференції прийняли участь директор департаменту агропромислового розвитку Микола Довба, керівники структурних підрозділів департаменту, представники від державної сільськогосподарської інспекції у львівській області, Львівського науково-дослідного центру продуктивності агропромислового комплексу та керівник Львівського обласного об’єднання обслуговуючих кооперативів «Рівноправність».

Заступник міністра проінформував про хід проведення жнив в Україні та цінову ситуацію на зерновому ринку. В студії обговорили питання економічного розвиту сіл регіонів. В свою чергу керівник департаменту доповів про хід виконання сільськогосподарських робіт у Львівській області.

Станом на 11 липня на Львівщині в усіх категоріях господарств зібрано:

- озимий ячмінь на площі 9,9 тис. га (86% від площі до збирання), намолочено - 44,9 тис. тонн;

- озимий ріпак на площі 3,1 тис. га (5,7% від площі до збирання), намолочено - 7,3 тис тонн.

на полях Львівщини працює більше двох тисяч зернозбиральних комбайнів, що дає змогу провести жнивну кампанію в оптимальні строки, окрім цього в сільгоспвиробників є можливість додатково залучити комбайни з інших областей.

Зерносклади та заготівельні пункти готові у всіх районах до приймання та переробки врожаю 2013 року.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Речник Білого дому: дії ...

КОМЕНТАРІ