В Житомирській області внаслідок необережного поводження на воді загинула людина

В Житомирській області внаслідок необережного поводження на воді загинула людина

14.07.13 09:06 0 695
11 липня в селищі Корнин Попільнянського району внаслідок необережного поводження на воді загинув 44-річний чоловік.

Як з’ясувалося, того дня він зі своїми товаришами вживав алкогольні напої. Опісля вони пішли купатися на місцевий став. В цей момент, одному із них, який відмовився вживати алкоголь, зателефонувала дружина і він відійшов. Повернувшись, на березі сиділи тільки двоє, третього з ними не було. На запитання де їх товариш, вони відповіли, що пішов купатися та не повернувся.

На місце пригоди прибули рятувальники та правоохоронці. Загиблий чоловік, з 1 липня працював із товаришем на місцевому заводі будівельних матеріалів, в Рівненській області де він проживав, залишилась дружина та троє його дітей.

З початку року на водоймах Житомирської області втопилося 13 людей, з них 6 дітей.

Тож, шановні громадяни! Управління ДСНС України у Житомирській області звертається до вас з проханням не випробовувати долю, берегти своє здоров’я й життя і дотримуватися основних правил. Перш за все, не залишайте своїх дітей без нагляду і не допускайте їх купання наодинці, зокрема не дозволяйте пустощів та грубих ігор. Самі ж не купайтесь після тривалого перебування на сонці, вживання алкогольних напоїв та у місцях, де ви не знаєте глибини й дна водоймища. Плануючи відпочинок, пригадайте основи надання долікарської допомоги потопаючим. І головне - самі дотримуйтесь правил відпочинку на воді.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині визначено ...
Наступна новина: На Рівненщині троє друзів ...

КОМЕНТАРІ