В Чернівецькій області міліціонери завітали до дитячого табору "Джерело життя"

В Чернівецькій області міліціонери завітали до дитячого табору "Джерело життя"

14.07.13 08:39 0 810
Новоселицькі правоохоронці відвідали дитячий оздоровчий заклад «Джерело життя» та провели профілактичну лекцію із юними відпочивальниками.

Зустріч молоді і міліціонерів пройшла досить жваво. Старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей райвідділу Максим Ротар розповів про фактори, причини та наслідки вчинення правопорушень дітьми.

Детально правоохоронці охарактеризували найбільш поширені кримінальні та адміністративні правопорушення серед дітей, зокрема: хуліганство, дрібні крадіжки, правопорушення пов’язані з незаконним обігом наркотиків, куріння тютюнових виробів, розпивання алкогольних напоїв, а також завідомо неправдиві повідомлень про замінування навчальних закладів.

Окрему увагу міліціонери акцентували на правових наслідках для дітей та їх батьків, у разі вчинення таких правопорушень.

Також, правоохоронці розповіли про правила поведінки у літній період під час відвідування водойм лісних та гірських місцевостей.

Діти у свою чергу задавали багато запитань, на які гості охоче відповіли.

Керівництво табору висловило подяку працівникам міліції за змістовну і корисну бесіду із їхніми відпочивальниками, а міліціонери запевнили, що наступну лекцію проведуть для дітей нової зміни.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Каїр: демонстрації ...
Наступна новина: Чернівці: Перший день ...

КОМЕНТАРІ