Чернівці: Перший день Петрівського ярмарку закінчується на високій ноті

Чернівці: Перший день Петрівського ярмарку закінчується на високій ноті

14.07.13 08:44 0 924
Після обідньої пори робота Петрівського ярмарку пожвавішала. Короткочасна злива не тільки не завадила святові, а й принесла свіжість. Особливо велелюдно було на Театральній площі під час виступу гурту «Лісапетний батальйон».

Переможці телевізійного шоу «Україна має талант» родом із Тернопільщини та Хмельниччини. Тож вони швидко знайшли спільну мову з буковинською публікою, розвеселивши її народними дотепами і драйвовими піснями.

Чимало людей прийшло і на Турецьку площу, де розгорнулося містечко майстрів. Особливим попитом тут користується глиняний посуд та рукотворні жіночі прикраси. Гості ярмарку залюбки долучаються до майстер-класів з народних ремесел.

Завтра, 14 липня, на Петрівському ярмарку діятимуть виставки-продажі товарів народного споживання, продовольчих товарів, хлібобулочних та кондитерських товарів, продукції бджільництва, будівельних матеріалів, меблів, автомобілів. Також презентуватимуться послуги банківських установ, страхових компаній, рекламних агенцій. На Соборній площі на городян та гостей міста чекатимуть «Чеські пивні забави» та концерт відомих українських гуртів.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Віктор Шемчук затвердив ...

КОМЕНТАРІ