Перечинські правоохоронці взяли участь у відкритті студентського мультифестивалю Закарпаття.

Перечинські правоохоронці взяли участь у відкритті студентського мультифестивалю Закарпаття.

14.07.13 11:27 0 942
Начальник Перечинського райвідділу міліції Віктор Ребрей взяв участь у відкритті п’ятого щорічного оновленого студентського мультифестивалю Закарпаття. У Лумшорах на Перечинщині стартувала "Студентська республіка Закарпаття - 2013". Зі всієї області сюди приїхали понад 500 студентів, які 4 дні житимуть у наметовому містечку. Підлітки змагатимуться у спритності, швидкості, оригінальності, весело відпочиватимуть та купатимуться в річці.

Всі охочі представники вишів області мають можливість не тільки весело провести час, а й обговорити низку важливих питань, зустрітися з цікавими людьми. Тут відбудуться дискусії зі студентами-депутатами за "студентським круглим столом", висунуті проблемні питання буде обговорено на засіданнях комітету з питань молоді України. Щодня, згідно із спеціальною програмою, проходитимуть різні заходи-конкурси. За кожну здобуту перемогу у конкурсах команда студентів отримуватиме бали, за набраною кількістю яких визначатимуть мера Студреспубліки.

На території студентської країни розміщено обмінний пункт, де всі товари купуються і продаються лише за студентські гроші. До речі, «студіки» можна виграти. Їх дають трійці переможців у кожному конкурсі. Як і кожна країна, Студреспубліка має свого очільника, громадяни-студенти мають паспорти, гімн, яким розпочалось відкриття фестивалю. Всі живуть за "золотими" правилами і системою штрафів за порушення. Студреспубліка — масштабне і всебічне дозвілля студенства і формування молодіжного резерву молоді України.

Привітавши учасників мультифестивалю з відкриттям Студреспубліки Закарпаття, Віктор Ребрей побажав усім приємного і веселого відпочинку. Разом з тим, керівник районної міліції запропонував допомогу та обговорив з організаторами питання безпечного відпочинку молоді та належної охорони порядку під час проведення масових заходів в нічний час. Для забезпечення громадського порядку тут чергуватимуть працівники міліції. Організатори ж в свою чергу відзвітували, що протягом усього часу на території наметового містечка знаходитимуться медичні сестри АЗПСМ села Турички. А голова районної ради Анатолій Перцев зазначив, що організатори Студреспубліки відповідально віднеслись до підготовки і проведення фестивалю - дійство проходить на високому організаційному рівні.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У "Динамо" з'явився новий ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ