Факт залишення працівником Жашківського РВ місця служби не відповідає дійсності

Факт залишення працівником Жашківського РВ місця служби не відповідає дійсності

14.07.13 10:28 0 913
Рапорт, написаний ним, не має жодної юридичної сили. Наразі всі працівники райвідділу продовжують нести службу на своїх місцях.

біля приміщення Жашківського райвідділу міліції відбувся мітинг на підтримку жителів смт. Врадіївка Миколаївської області, який тривав протягом двох годин. В акції взяло участь близько 25 осіб.

Під час проведення мітингу деякі його учасники, маючи на меті створення конфліктної ситуації, почали провокувати працівника Жашківського райвідділу міліції, примушуючи його написати рапорт на звільнення та приєднатися до їхньої ходи.

Правоохоронець, щоб не допустити загострення конфліктної ситуації, діючи в інтересах служби та зостаючись вірним присязі, у присутності мітингувальників написав такий рапорт, який не має жодної юридичної сили, та віддав його учасникам заходу. Від участі у ході працівник міліції відмовився.

По завершенню мітингу його учасники вирушили в напрямку міста Біла Церква. Жоден працівник міліції до акції не долучився. Усі співробітники Жашківського райвідділу міліції наразі знаходяться на своїх робочих місцях та несуть службу відповідно із затвердженим графіком. Порушень громадського порядку допущено не було.

СЗГ УМВС України

в Черкаській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області за ...
Наступна новина: Причиною аварії потягу у ...

КОМЕНТАРІ