Сергій Надал взяв участь у Всеукраїнській прощі до Зарваниці

Сергій Надал взяв участь у Всеукраїнській прощі до Зарваниці

15.07.13 10:08 0 1055
13-14 липня на Тернопільщині відбулася Всеукраїнська та молодіжна проща до Марійського духовного центру у Зарваниці. Кілька тисяч прочан зі всієї України складали молитву до Зарваницької Матері Божої. Міський голова Тернополя Сергій Надал взяв участь у Архиєрейській Святій Літургії, яку очолив Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав Шевчук.

До організації та проведення прощі долучилася Тернопільська міська рада. Зокрема, було надано необхідну кількість автобусів для перевезення прочан та інші потреби, які були необхідні церкві.

« Тернопіль претендує на особливий статус – на статус міста, який є центром духовності, відродження. Ми знаходимося між двома найбільшими християнськими святинями – з одного боку Зарваниця, з іншого боку - Почаївська лавра. Ми завжди рахуємо своїм прямим обов’язком – допомогти в організації проведення прощі до Зарваниці, щоб тернополяни та гості міста отримали Боже благословення.

В Тернополі є багато церков, але Зарваниця має особливий статус – це місце, де з’явилась Божа матір, це місце, яке має божу благодать і тому тернополяни сюди приїжджають з особливим духовним і душевним трепетом» - зазначив Сергій Надал.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Митрополит Луцький і ...

КОМЕНТАРІ