«Свобода» пікетуватиме Головне управління МВС у Києві з вимогою припинити переслідування пікетувальників Святошинського РУВС

«Свобода» пікетуватиме Головне управління МВС у Києві з вимогою припинити переслідування пікетувальників Святошинського РУВС

15.07.13 10:53 0 1180
15 липня 2013 року члени Всеукраїнського об'єднання «Свобода» спільно з київською громадою та громадськими організаціями проведуть пікетування Головного управління МВС у місті Києві, вимагаючи припинити тиск на учасників пікетування Святошинського РУВС 12 липня, які стали на захист побитої міліціянтом свободівки Ірини Бондар.

Початок акції о 13:00 за адресою: вулиця Володимирська, 15.

Захід відбудеться через заяву міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка про те, що пікетувальники Святошинського райвідділку мають бути покарані. До того ж, на допити в міліцію викликали свідків нападу міліціянта на націоналістку з вимогами змінити свої свідчення. За словами самих свідків, у міліції до них застосовували погрози та психологічний тиск. Також варто зазначити, що на сайті МВС було опубліковано брехливу заяву, що Ірина Бондар сама вдарилася у руку правоохоронця, а свої пошкодження симулювала.

Довідка: 12 липня 2013 року працівник святошинської міліції вдарив члена ВО «Свобода» Ірину Бондар за прохання розмовляти державною мовою. Це призвело до пікетування районного відділку міліції. Детальніше: http://www.svoboda.kiev.ua/diyalnist/novyny/040856.

Прес-служба Київської міської організації ВО «Свобода
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Сумщині відбулося ...
Наступна новина: Міндоходів у Тернопільській ...

КОМЕНТАРІ