Міндоходів у Тернопільській області: Хочете отримати інформацію – запитуйте!

Міндоходів у Тернопільській області: Хочете отримати інформацію – запитуйте!

15.07.13 10:56 0 944
Протягом першого півріччя 2013 року до територіальних органів Головного управління Міндоходів у Тернопільській області надійшов 41 запит на публічну інформацію.

Безпосередньо від запитувачів або поштою надійшло 27 запитів, електронною поштою – 14.

У запитах на інформацію громадяни найчастіше цікавилися реєстраційними даними суб‘єктів господарської діяльності, інформацією про проведення перевірок представників бізнесу, кількістю платників податків, сплатою податків і зборів до бюджетів різних рівнів. Крім того, порушувалися питання щодо адміністрування та сплати податку на додану вартість та податку на доходи фізичних осіб.

За результатами розгляду інформаційних запитів фахівцями Головного управління Міндоходів в області задоволено та надано вичерпні відповіді на 30 запитів, 3 запити на інформацію надіслано належним розпорядникам інформації, у володінні яких вона знаходиться та по 8 запитах надано відмову через те, що запитувана інформація належить до категорії інформації з обмеженим доступом.

Нагадуємо, що запити на публічну інформацію, розпорядником якої є Головне управління Міндоходів у Тернопільській області, можна подавати:

- на поштову адресу:

Головне управління Міндоходів у Тернопільській області
вул. Білецька, 1
м. Тернопіль
- на електронну адресу: publicinfo@rsta.tr.ukrtel.net;
- факсом: (0352) 43-46-02;
- за телефоном: (0352) 43-46-33.

Запит може бути поданий особисто до відділу обслуговування платників податків Головного управління Міндоходів у Тернопільській області (каб.720), в робочий час згідно з правилами внутрішнього трудового розпорядку (з понеділка по п’ятницю з 09.00 год. до 13.00 год. та з 13.45 год. до 18.00 год. (у п’ятницю – до 16.45 год.).


Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Свобода» пікетуватиме ...
Наступна новина: Пів тисячі киян домоглися ...

КОМЕНТАРІ