В Івано-Франківській області обдаровані діти Галицького району оздоровлюються у с.Темирівці

В Івано-Франківській області обдаровані діти Галицького району оздоровлюються у с.Темирівці

15.07.13 13:25 0 828
Одним із пріоритетних напрямків реалізації соціальних ініціатив Президента України в районі є забезпечення дітей якісним літнім оздоровленням та відпочинком. З цією метою 12 липня голова районної державної адміністрації Григорій Івасишин здійснив виїзд в с.Темирівці.

З 1 по 14 липня в спортивно-оздоровчому комплексі Галицької дитячо-юнацької спортивної школи відділу освіти районної державної адміністрації триває ІІІ зміна оздоровлення обдарованих дітей, де під керівництвом тренерів з волейболу та футболу Євгенія Федорійчука та Оксани Петраш діти тренуються та відпочивають. Відпочинком охоплені діти з Галича, Бурштина, Бовшева, Задністрянська та інших населених пунктів району.

Керівник району оглянув територію спортивно-оздоровчого комплексу, поцікавився рівнем обслуговування дітей, якістю харчування, ознайомився з умовами перебування дітей в таборі, поспілкувався з юними спортсменами та їх тренерами. Григорій Івасишин закликав всіх вихованців ДЮСШ постійно тренуватися: «У вересні 2013 року, з нагоди 1115-річчя заснування м.Галича, у районі відбуватиметься Міжнародна спартакіада, де кращі спортсмени зможуть продемонструвати власні досягнення. Сподіваємось, що честь району будете захищати саме ви».

На завершення зустрічі школярі поділилися враженням про двотижневий відпочинок, який надає їм сил та позитивних емоцій на наступний навчальний рік.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Роман Навроцький: ...

КОМЕНТАРІ