"Урочисто клянусь завжди залишатися відданим народові України" "

"Урочисто клянусь завжди залишатися відданим народові України" "

15.07.13 13:06 0 921
У Навчально-тренувальному центрі «Верещиця» відбулися урочистості з нагоди приведення до Присяги та випуску курсантів 3-го навчального взводу курсів післядипломної освіти Інституту післядипломної освіти та заочного навчання Львівського державного університету внутрішніх справ.

На урочистій зустрічі були присутні проректор з економічних питань та матеріального забезпечення ЛьвДУВС Василь Струс, начальник Інституту післядипломної освіти та заочного навчання полковник міліції Віктор Ковальчук, начальник курсів післядипломної освіти підполковник міліції Василь Бойко, начальник Навчального центру підготовки працівників ОВС ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Олександр Карпенко, заступник начальника Управління громадської безпеки УМВС України у Закарпатській області підполковник міліції Леонід Накоп`юк, начальник відділу кадрового забезпечення УМВС України на Львівській залізниці підполковник міліції Ігор Лучко, представники релігійних конфесій, батьки та гості.

29 практичних працівників патрульно-постової служби з Львівської, Закарпатської областей, та Управління МВС України на Львівській залізниці по закінченню 120-денних курсів урочисто промовили слова Присяги, якими поклялися «…завжди залишатися відданими народові України…» Хвилювання та радість у цю трепетну мить переживали не лише випускники, а й викладачі, без самовідданої роботи яких це свято було б неможливим. Адже саме вони впродовж тривалого часу дарували курсантам безцінні знання, які знадобляться їм при виконанні службових обов`язків. Раділи за винуватців торжества рідні та близькі, які, без сумніву, підтримували їх під час навчання.

Від імені керівництва ЛьвДУВС випускників привітав проректор з економічних питань та матеріального забезпечення Василь Струс. Вітаючи молодих правоохоронців, Василь Михайлович побажав їм гордо нести звання працівника органів внутрішніх справ та гідно виконувати покладений на них обов’язок. Також до привітань приєднався представник ГУ МВС України у Львівській області підполковник міліції Олександр Карпенко.

Найкращим курсантам, які успішно виконали навчальну програму, проявили зразкову поведінку та сумлінне ставлення до службових обов`язків, згідно наказу ректора ЛьвДУВС генерал-лейтенанта міліції Михайла Цимбалюка були вручені листи-подяки.

На завершення урочистостей, як належить, чітко карбуючи крок, випускники пройшли святковим маршем.

Відділ громадських

та міжнародних зв’язків ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Голова ОДА взяв участь у ...
Наступна новина: Свято українських ...

КОМЕНТАРІ