Арешт Олега Веремієнка - правозахисника сім’ї Буртових

Арешт Олега Веремієнка - правозахисника сім’ї Буртових

15.07.13 15:01 0 891
Олега Веремієнка, правозахисника сім’ї Буртових, котрий голодував під Генеральною прокуратурою, з вимогами не допустити виселення з квартири багатодітної матері Алли Буртової, сьогодні заарештували.
Про це ВК «НАСТУП» повідомили мітингувальники.
За їх словами, «Олега Веремієнка затримували сьогодні двічі, спершу його забрали до Печерського райвідділку міліції та згодом відпустили. Після затримання, адвокат написав заяву в КМДА про продовження мітингу під Генеральною Прокуратурою, однак цього разу правоохоронці забрали Веремієнка в СІЗО».
Зараз мітинг активістів, що захищають родину Буртових від виселення, продовжується в резиденції Януковича у Межигір`ї. Активісти протягом п’яти годин намагаються передати Президенту своє звернення, однак поки без успіху. Двічі між представниками «Беркуту» та активістами виникала бійка. Також відомо, що мітингувальники подарували Януковичу шапку та торт.
За інформацією І. Крат пересуватися по Нових Петрівцях сьогодні заборонено взагалі. Також вона відзначила, що станом на 18.00 тут різко збільшилась кількість «Беркутівців».
Станом на 19.00 мітингувальники прийняли рішення перебувати у Межигір`ї доти, допоки не буде порушено кримінальну справу проти нотаріуса, котрий оформляв незаконне відчуження квартири.
Нагадаємо, сім`я Буртових сім років доглядала за психічнохворим, у помешканні якого проживала. Після його смерті родичі через суд домоглися виселення фактичних опікунів.

Звільнити від багатодітної родини квартиру виконавча служба має вже післязавтра.


Прес-служба ВК «НАСТУП».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ДПІ у м.Чернівцях: ...

КОМЕНТАРІ