Хворі міліціянти не захотіли прийняти подарунок від мітингувальників

Хворі міліціянти не захотіли прийняти подарунок від мітингувальників

15.07.13 18:04 0 1206
Під стінами столичного УМВС триває акція протесту проти міліцейського свавілля. Зараз тут зібралося близько 150 громадських активістів, зокрема є представники ВК "НАСТУП", ГО "Патріоти Україна". Також присутні депутати А.Павловський, А. Мохник та А.Іллєнко.
Депутат від ВО "Свобода" А. Мохник спробував вручити міліціянтам кошик з яблуками, щоб вони передали його своїм хворим колегам.
Під час "передачі" корзини виникла невеличка потасовка, оскільки колеги по ремеслу не захотіли приймати такий подарунок, висипавши яблука на землю.
Учасники акції протесту прийняли рішення продовжити мітинг 18 липня 2013 року, зокрема активісти ВК "НАСТУП" заявили, що відслідковуватимуть за розвитком подій навколо відкритих кримінальних проваджень проти учасників протесту та не допустять того, щоб невинних людей засудили.
Також голова ВК "НАСТУП" Р. Секела назвав відео, на якому нібито громадський активіст застосовує газовий балончик проти міліціянта "чистої води провокацією", оскільки особа на відео не належить до жодної громадської організації, котрі були присутні на мітингу.
За словами Секели, "це провокатор, підісланий для того, щоб в майбутньому можна було посилити відповідальність за образу та напад на працівника міліції".
До слова, Партія регіонів має намір посилити відповідальність за посягання на працівників міліції. Про це нещодавно заявив заступник голови парламентського комітету з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією Микола Джига. Зокрема події у Києві він назвав "чистої води провокацією".


Прес-служба ВК "НАСТУП"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ