Провладний депутат від Рівненщини зганьбив себе в очах виборців

Провладний депутат від Рівненщини зганьбив себе в очах виборців

16.07.13 13:10 0 1703
Партія Регіонів, депутати якої підписали звернення до Сейму Польщі з проханням визнання Волинської трагедії геноцидом поляків, вчергове плюнула на пам’ять українців, які загинули під час другої світової війни, вважає громадський діяч, виконуючий обов’язки керівника Рівненської міської організації УНА Ярослав Гранітний.

Це наруга над пам'яттю наших предків, які століттями боролися з окупантами. І це наруга над людьми, які постраждали або загинули внаслідок дій, спровокованих окупантами.

- Поява такого звернення показово свідчить про те, що холуї, нажаль, не перевелися на нашій землі, - наголосив в.о. керівника Рівненської міської організації УНА Ярослав Гранітний. - І вдвічі більш прикро, що манкрут знайшовся і серед депутатів, які представляють Рівненщину, де Волинська трагедія забрала життя тисяч і тисяч рідних, і де ще живі люди, які пам’ятають ці жахливі події. Такою дією депутат остаточно зганьбив себе в очах виборців Рівненщини.

Рівненська обласна організація УНА нагадує депутату, що люди, які йдуть стежкою Іуди, повинні пам’ятати, як склалася доля їх попередника. Настане час, коли прийдеться відповідати за всі ганебні і зрадницькі вчинки. І, навіть, якщо їх не покарає народний суд, на них чекає суд набагато суровіший.

Прес-служба Рівненської обласної організації УНА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 18)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ