На Дніпропетровщині міліціонери затримали телефонного терориста, який зірвав зйомки шоу

На Дніпропетровщині міліціонери затримали телефонного терориста, який зірвав зйомки шоу "Х-фактор"

16.07.13 08:56 0 858
У м. Кривий Ріг 31-річний чоловік повідомив про замінування київської студії, де відбувалися зйомки талант-шоу «Х-фактор». Зловмисника правоохоронці затримали, йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, встановлюється сума збитку.

На долю мешканця м. Кривий Ріг випала, мабуть, одна за все життя можливість прославитися – він пройшов перший відбірковий тур на вокальне талант-шоу «Х-фактор», що на телеканалі «СТБ».

До того ж, участь у шоу дозволила б йому у присутності мільйонів людей, що дивляться на нього з глядацької зали та екранів телевізорів, зізнатися своїй дружині у коханні та попросити пробачення. Він вирішив довести їй та всій країні, що має вокальний талант та вартий слави і визнання.

Тепер на нього чекав другий відбірковий тур у м. Києві. Для участі у ньому, 26 червня чоловік поїхав на залізничну станцію, щоб придбати квиток до столиці. Але… квитків не було. Розпач змінився злістю, і в голові майбутньої зірки визрів злочинний план.

Він придбав новий мобільний телефон та нову сім-картку, з яких зателефонував до чергової частини Криворізького міського управління та повідомив про замінування павільйону, де проходять зйомки телешоу. Після цього зловмисник знищив сім-карту, а мобільний телефон викинув.

Звісно, насамперед, правоохоронці евакуювали людей із зали та провели заходи з пошуку вибухівки. На щасті, її там не опинилося. Але зйомки були зірвані, чого, мабуть, і добивався зловмисник. У свою чергу, у м. Кривий Ріг розпочалися пошуки телефонного терориста. І вже за добу правоохоронці встановили особу чоловіка, який повідомив про замінування.

Наразі йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками).

За цією статтею йому загрожує штраф від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

ВЗГ ГУМВС України

в Дніпропетровській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олег Сало: "Ми - слуги ...

КОМЕНТАРІ