Маріупольські міліціонери встановили водія, який збив коляску з немовлям

Маріупольські міліціонери встановили водія, який збив коляску з немовлям

16.07.13 08:30 0 815
Молодик неодноразово притягувався до відповідальності за порушення вимог Правил дорожнього руху. Наразі триває його розшук. Аби чоловік не залишив межі України, інформація про нього направлена до підрозділів Державної прикордонної служби.

13 липня о 23.45 до міліції надійшло повідомлення про те, що на перетині вулиць 40 років Жовтня та Суворова невідомий автомобіль збив дитячу коляску, в якій знаходилася 9-місячна дитина. Бригадою швидкої дівчинка була доставлена ​​до амбулаторії Талаківки, де від отриманих травм померла. Водій, який скоїв наїзд на дитячу коляску, з місця пригоди зник.

Встановити транспортний засіб було непросто. Мати загиблої дівчинки перебувала у шоковому стані і не могла розповісти про те, що сталося. На місці події були виявлені лише розсип скла та бокове дзеркало. Однак за вказаною деталлю швидко ідентифікувати авто досить складно. Після встановлення очевидців аварії, вдалося з'ясувати марку автомобіля та особу водія. 23-річний місцевий мешканець неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності, у т.ч. і за скоєння ДТП.

Як повідомив начальник сектора ДТП, дізнання та розшуку транспортних засобів ВДАІ Маріупольського МУ Федір Чебаненко, наразі міліція займається його пошуком. Проводяться заходи, спрямовані на встановлення місцезнаходження зловмисника. Орієнтовані пости ДАІ та суміжні районні органи внутрішніх справ. Не виключається можливість того, що фігурант може залишити межі України, тому інформація про зловмисника направлена ​​до Державної прикордонної служби України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Винуватцеві ДТП загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до восьми років.

ВЗГ ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інтелектуальне життя в ...
Наступна новина: Андрій Хомицький: "На ...

КОМЕНТАРІ