Представниця Львівщини виступила на Чемпіонаті світу зі спортивного орієнтування й активно готується до Всесвітніх спортивних ігор

Представниця Львівщини виступила на Чемпіонаті світу зі спортивного орієнтування й активно готується до Всесвітніх спортивних ігор

16.07.13 07:10 0 1061
Вихованка львівської школи спортивного орієнтування Надія Волинська у складі національної збірної команди України успішно змагалася на чемпіонаті світу зі спортивного орієнтування бігом, який упродовж 7-13 липня 2013 року відбувся у м. Вуокаті (Фінляндія).

На спринтерській дистанції 3 400 м Надія посіла 11 місце, на середній дистанції довжиною 5 000 м - була 16, а в естафетних змаганнях разом з партнерками по збірній Анастасією Даниловою та Ольгою Рєзніченко номінувалася на 9 місці.

Варто зауважити, що Надія Волинська наразі є єдиною представницею Львівщини, яка готується до участі у IX Всесвітніх іграх, які відбудуться 25 липня - 4 серпня 2013 року в Колумбії.

Всесвітні ігри - це найбільші змагання для представників тих видів спорту, які не входять до олімпійської програми.

Представники України в Колумбії змагатимуться у 17 видах спорту: боулінг, джиу-джитсу, каное-марафон, карате, пауерліфтинг, підводне плавання (в ластах), пляжний гандбол (чоловіки), скелелазіння, спортивна аеробіка, спортивна акробатика, спортивне орієнтування, стрибки на акробатичній доріжці , стрибки на батуті, сумо, танцювальний спорт, ушу і художня гімнастика.

На попередніх Всесвітніх іграх 2009 року в Гаосюні, збірна команда Україна в неофіційному командному заліку посіла шосте місце з 33-ма медалями. Свою участь у Всесвітніх іграх-2013 підтвердили вже 83 країни. Всього оргкомітет очікує приїзду понад 4 000 спортсменів, які змагатимуться в 31-му виді спорту (26 офіційних та 5 - за запрошенням).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Спільними зусиллями ...
Наступна новина: "Барселона" готова віддати ...

КОМЕНТАРІ