На Волині презентували веб-сайт «Прозорий контроль»

На Волині презентували веб-сайт «Прозорий контроль»

16.07.13 08:00 0 1788
На Волині презентовано веб-сайт «Прозорий контроль». Це зробив заступник керівника апарату – начальник організаційного відділу ОДА Роман Матвійчук під час оперативної наради у голови облдержадміністрації.

Він повідомив, що на сайті розміщена інформація про заходи державного нагляду та контролю, які проводять 18 контролюючих органів області, а також розміщена інформація про заходи контролю щодо юридичних осіб.

«Сайт дуже просто організовано, - каже Роман Матвійчук. - З бази даних, в яку постійно вноситься інформація, за трьома напрямками обираються дані. Перший варіант відбору інформації це – пошук за кодами ЄДРПО юридичних осіб. Відвідувач сайту вносить код, натискає пошук і за мить йому відображається необхідна інформація. Він буде бачити хто проводить перевірку та в який період вона буде проводитись. Другий варіант – пошук за контролюючими органами, а третій – за періодом».

Для максимальної зручності, на сайті різними кольорами відзначені контролюючі органи, які проводитимуть перевірку. Крім того, наявний зворотний зв'язок. На веб-сайтах облдержадміністрації та райдержадміністрацій розміщені посилання на сайт «Прозорий контроль». Відвідувачем сайту може стати будь-хто, набравши на клавіатурі відповідну адресу: www.control.volyn.ua.

Окрім подяки за розробку цього сайту, Борис Клімчук висловив вдячність працівникам відділу інформаційних технологій ОДА за перше місце веб-сайту органів «Адміністративні послуги органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування Волинської області» в номінації «Електронні сервіси».

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації

PS: Наша компания выполняет создание сайта в санкт-петербурге недорого. Синий медведь - предлагает систему скидок для постоянных клиентов.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: на завтра ...
Наступна новина: Чернівці: Цьогоріч ...

КОМЕНТАРІ